OBVESTILO O UPORABI PIŠKOTKOV

Spoštovani obiskovalec spletne strani,

naša spletna stran https://orodjarstvo-rode.com/ uporablja spletne piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik ali drugo napravo s katero dostopate do spletne strani. Omogočajo delovanje spletne strani ter z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje shranijo vaše izbire. 

Prosimo, da se ob obisku naše spletne strani seznanite s to Politiko piškotkov, saj z uporabo spletne strani soglašate, da upravljavec ORODJARSTVO RODE d.o.o., Stara Vrhnika 129A, 1360 Vrhnika, uporablja piškotke v skladu s to politiko ter Politiko zasebnosti.

Na naši spletni strani uporabljamo zgolj t.i. nujne piškotke, ki omogočajo normalno delovanje spletne strani in njene osnovne funkcionalnosti. Brez namestitve tovrstnih piškotkov vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti. Med nujne piškotke prav tako umeščamo piškotek, ki omogoča pomnenje izbire jezika za čas uporabe spletne strani.

 
Ime piškotka:Namen:Trajanje:
_lscache_varyLitespeed nastavi ta piškotek, da prepreči predpomnjene strani.2 dni
wp-wpml_current_languagePiškotek se uporablja za hrambo izbire jezika. seja

Ob obisku spletne strani se bodo nujni piškotki samodejno namestili. V kolikor želite uporabljati spletno stran, se s tem strinjate z namestitvijo nujnih piškotkov, te nastavitve pa ni moč spreminjati. Podatki, zbrani z nujnimi piškotki, se ne posredujejo tretjim osebam. 

Verzija 1.1., maj 2023