Naše storitve

Izdelujemo orodja za brizganje po meri za širok nabor materialov in sodelujemo z našimi kupci skozi celoten projekt.

Vsestranski partner za vaše potrebe

Orodjarstvo Rode je vaš zanesljiv partner za celovite rešitve v izdelavi orodij za brizganje po meri. Naša specializacija zajema konstruiranje in izdelavo orodij za brizganje gume, termoplastov, hibridnih izdelkov, izdelkov iz barvnih kovin in tehnične plastike. Skupaj s kupci tesno sodelujemo skozi celoten projekt, od ideje do končnega izdelka, vključno z modeliranjem, konstrukcijo orodja, izdelavo in optimizacijo brizganja. Naša strokovnost in izkušnje omogočajo, da lahko izdelamo orodja, ki ustrezajo najzahtevnejšim specifikacijam in zagotavljajo izjemno kakovost in trajnost.

Konstruiranje

V Orodjarstvu Rode smo specializirani za konstruiranje in izdelavo orodij za brizganje po meri. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vam bo v celotnem procesu projektiranja in izdelave orodja nudila popolno podporo ter svetovanje. Pri svojem delu se osredotočamo na kakovost, natančnost in inovativnost ter uporabljamo najnovejše tehnologije in materiale. Naš cilj je zadovoljstvo strank in dolgoročno sodelovanje, zato se vedno potrudimo prisluhniti vašim željam ter izpolniti vaša pričakovanja. Z našim konstruiranjem bomo vašo idejo spremenili v popolno oblikovano orodje za brizganje, ki vam bo zagotovilo kakovostne in trajne izdelke.

Rezkanje

Pri Orodjarstvu Rode izvajamo tudi storitve rezkanja. Naša vrhunska oprema in izkušeni strokovnjaki nam omogočajo izdelavo natančnih in kakovostnih rezkalnih izdelkov. Ne glede na zahtevnost projekta, se zavezujemo k zagotavljanju popolne natančnosti in izpolnjevanju vaših pričakovanj. Zaupajte nam svoje ideje in prepričajte se sami, zakaj smo vodilni v izdelavi orodij in rezkanju.

Potrebujete orodje za brizganje po meri? Stopite v stik z nami in skupaj bomo našli rešitev za vaše potrebe. Kontaktirajte nas že danes!

Površinsko brušenje

Naša strokovna ekipa uporablja najnaprednejšo tehnologijo in orodja za doseganje popolnih rezultatov pri površinskem brušenju. Zagotavljamo natančnost in kakovost naših storitev, da bodo vaši izdelki imeli brezhiben videz in funkcionalnost. Z našim površinskim brušenjem boste dobili popoln izdelek, ki bo zadovoljil vaše najzahtevnejše potrebe.

Sestava orodji

Zagotavljamo celovito storitev izdelave orodja za naše stranke, ki vključuje vsak korak – od načrtovanja do izdelave končnega izdelka. Naša ekipa strokovnjakov skrbi za vsako podrobnost in zagotavlja visoko kakovostne izdelke.